Post by heasfirscallbami on Mar 14, 2022 4:09:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cut the Rope: Magic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cut the Rope: Magic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ modificirati veliko denarja ▞▞▞
▞▞▞ Cut the Rope: Magic 2022 version ▞▞▞
Dobro narejen. Kupil sem celo vrednostni paket, da ne bi videl oglasov, samo zato, da bi me nenehno prosili za nakup VIP vozovnice. Po tem mu moram še naprej govoriti, da nočem videti nobenega videa za kovanec ali karkoli drugega, mislim daj no, že sem plačal juat nazaj. Uredi: Odstranil sem ga, preveč agresivna monetizacija, če sem že plačal
ta igra je veliko boljša od stare različice, lahko spremenite svojo obliko, da dokončate ravni, da postane bolj zahtevna in zabavnejša. Odlična igra
Preveč neumnih oglasov! Ni vreden niti 2,69 $ za celotno aplikacijo. Vsi vi razvijalci iger ste fkd n taki rip off!!
zelo vznemirjena igra je......dobra animacija....prenesi jo......zelo luštna igra...res uživam v njej....izpolnil sem skupno 3 leta te igre. ... res mi je bila všeč ta igra...!!!!
Prihaja več oglasov..... To je razdražljivo
Ta igra je dobra, toda na nivoju rib, ko jo poskušam igrati, zaslon postane črn, ko pa igram drugo raven podgan ali ptic, vse poteka brez težav
Obožujem igre Cut The Rope, tudi ta mi je bila večinoma všeč. Vendar obstajata 2 ravni, ki ju ne morem zbrati vseh 3 zvezdic, Snowy Hills 7-34 & Tree Village 8-19 (ne zaradi pomanjkanja poskusov na skoraj vse možne načine in uporabe rešitev. V 7-34 je igralni del zaslon je odrezan, tako da, ko Om Nom pade iz levega portala, da pride do drugega mehurčka, pade z zaslona. V 8-19 bonboni ne dosežejo tihega toka, da teče navzgor. To je tisto, kar rešitve mi povejo, naj naredim.
Igra se še naprej zruši, kljub temu, da podpora Zepto pravi, da so odpravili težavo. Ker ni mogoče igrati, mu moram dati 1 zvezdico. Želim si, da bi ji dal 0 (ker sem dejansko plačal za odstranitev oglasov iz igre, ki je ne morem več igrati)
PREVEČ OGLASOV
Je preprosta, a zabavna za starega fanta, kot sem jaz 😊 Nerodno mi je, ko ne dobim vseh zvezdic 🤣 še vedno. ni dobro, ampak bolje. ta igra je zelo zabavna
Lepa igra za otroke.
Sovražite preveliko količino oglasov. PREVELIKO!🤮🤮🤮
Bolje bi bilo kot brezplačna igra brez oglasov.
Trenutno uživam v tej igri (bolj kot druge, in veste zakaj.) Edina težava je, da ne morete počistiti stopnje 1:9 s tremi zvezdicami, ker ste povečali višino, kjer bonbon izgine! Prosim popravi to igro.
Ne lažite in ne recite, da je brezplačno, če je glede na pogostost in dolžino oglasov nemogoče igrati. Naj bo to plačana igra ali pa bodite manj agresivni
To je popolna igra za minevanje časa, obožujem to igro in ima 10 stopenj, je tako težko, vendar mi je ta igra zelo všeč😇😇
Enostavnost je samo Onstran besed. Všeč mi je bila vsaka raven, igra je polna srčkanosti... Dobro opravljeno
ideja je dobra, vendar ne morem priti do naslednjega zemljevida
Res zabavno in zasvojenost, dokler ni sit
Precej zabavno je, ima dobro grafiko, a preveč dodatkov
Ljubim te igre. Mogoče bi morali narediti tisti, ki se odbija med klasično vrvi rezanje in platformo, ki temelji igre na srečo.
Cut the Rope: Magic Hádanky ildz
Zmanjšajte oglase
Pravkar posodobljen, mislil sem, da dobivamo nove ravni.Ko sem odprl aplikacijo, sem bil presenečen, da nisem videl novih ravni in ni videti, da bi se kaj spremenilo. Nisem prepričan, kaj je bilo posodobljeno.
V vaši drugi zadnji stopnji "kameleon" 4. zadnja igra nima rešitve, tudi vaša pomoč pri nasvetu ne uspe.
Ocenil bi s 5 zvezdicami, če v igri ne bi bilo časa za polnjenje
odlična igra, a igra my om nom pet še vedno obstaja. Resnično pogrešam to igro, ker sem to igro že imel. Hvala. Ampak še vedno mi je igra zelo všeč. Pravkar sem jo dobil danes.
Preveč dodatkov. Ena je kot vsaka druga faza.
Igral sem prejšnje različice Cut the rope in mi je bilo zelo všeč. Grafika in kontrole so zelo dobri, vendar so oglasi res nadležni, saj se pogosto pojavljajo. Všeč mi je igranje iger, ki vam omogočajo, da izberete, ali želite gledati oglase ali ne, in če jih želite, prejmete majhno nagrado.
ZELO preveč dodatkov, skoraj vsak ponovni zagon se pojavi dodatek, ki ne le upočasni tempo igre, ampak včasih ovira dejansko reševanje ravni.
To je bila prej zelo dobra igra! Ampak, zdaj ne morem odpreti igre... Zdaj moram to znova namestiti
Sovražil sem energijo, da je tako zelo moteča
Igra me kar naprej vrže ven, ko dobim preveč določeno točko igre, ali popraviš to igro ali pa jo bom odstranil.
Play pass, vendar dobim oglase
Edina čarobna stvar te igre je število oglasov, ki jih dajo vanjo. Ni razloga, da bi morali gledati oglas po vsaki posamezni stopnji ali pred ponovitvijo stopnje. To igro odstranim samo zaradi števila oglasov.
Cut the Rope: Magic Atjautības spēles uodx
Dungelot Shattered Lands Seikkailu htr
Igra se vedno zruši ob zagonu. Igro je treba znova namestiti, vendar vsi prej zasluženi diamanti in pomočniki za namige niso obnovljeni. Kakšen izpad!
Včasih sem oboževal to igro. Ena zvezdica. Oglasna zvezda me ne moti. Število oglasov (in so tiste vrste, ki jih je skoraj nemogoče ne poslati v trgovino z igrami. FYI, če imate otroke, vas bodo s tem znoreli. Tega ne morejo zaobiti.) Zaradi te igre ni mogoče igrati. Ne moreš niti uživati. Uninstaller. Verjetno se ne bo več namestil od tega razvijalca. Čisti pohlep. Toliko oglasov ni potrebno za zaslužek.
dobro
Prekomerno oglaševanje.
Najboljša igra vseh časov, ki so jo res popravili pred 2 3 leti in tudi takrat sem bil še vedno odlična igra, vendar je v tej različici najverjetneje moja najljubša igra
Po 3. stopnji se je tako močno zrušil, da se moj telefon ni odzival tudi po zaprtju aplikacije. Zaslon za nakup članstva ima "X", ki je skoraj neviden. Očitno varljivo in komaj drsanje pravil sprejemljivosti.
Preveč hroščev. Oglasi se ne bi predvajali in je bilo treba igro zapreti, da se je znova odprla, tako da bi se znova zagnala. Preveč oglasov in so dolgi.